Коли в голові "какая разница?" Голова Луганської ОДА змінив думку щодо торгівлі з окупантами Донбасу

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай заявив, що його слова щодо відновлення економічних зв’язків з ОРДЛО вирвали з контексту. Про це пише “Укрінформ”.

За його словами, співпраця з окупованими територіями неможлива, поки йде відкрита війна Росії проти України.

“Ніякого економічного співробітництва з окупованими територіями не може бути, поки існує, наприклад, заборона гасити пожежу літаками”, – зазначив голова області.

За словами чиновника, економічне співробітництво можливе в рамках реінтеграції Донбасу.

“Але тільки тоді, коли ми зробимо певні кроки в плані дипломатичному; отримаємо певні гарантії… Тому що, звичайно: поки вбивають наших військових, поки йде майже відкрита війна РФ проти України, це –неможливо”, – підкреслив він.

"Це перегорнута сторінка": Чалий спрогнозував, як може завершитися війна Росії з Україною

понеділок, 29 квітень 2024, 7:53

Дипломат Валерій Чалий вважає, що російсько-українська війна завершиться на умовах, які будуть досягнуті на полі бою. Таку думку він висловив в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Зараз і у 2022-му році Росія намагалась підірвати внутрішню си...

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...