Крим - основа будь-якої угоди між Україною і РФ: У Ердогана закликали повернути півострів Києву

Росія повинна повернути Україні Крим, який вона у 2014 році захопила і анексувала. Півострів є частиною української території. Питання повернення Кримського півострова має бути основою будь-якої угоди, яку буде підписано Києвом і Москвою. Про це заявив офіційний представник президента Туреччини Ібрагім Калин, передають Патріоти України.

У інтерв'ю CNN він нагадав про те, що Росія 8 років тому, всупереч нормам міжнародного права, захопила і анексувала Крим. Позиція Туреччини залишається незмінною - окупований півострів повинен повернутися до складу України..

Також він додав, що питання повернення Криму під політичний контроль Києва має бути в основі будь-якої угоди, яку оформлять Україна та Росія в майбутньому.

"Анексія Криму Росією є незаконною, і позиція Туреччини щодо цього питання не змінилася з 2014 року. Крим є частиною української території. Це має бути основою будь-якої угоди, яку буде укладено між РФ і Україною", - підкреслив Ібрагім Калин.

Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей у Херсонській області

субота, 18 травень 2024, 21:00

Російські окупанти 18 травня скинули вибухівку з дрона на двох жителів села в Херсонському районі, один із них загинув. Про це у Facebook проінформував голова ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "Окупанти атакували з безпілотника людей ...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...