Кримчани панікують: У Саках - нова "бавовна"

У Криму дедалі частіше почали лунати вибухи. Ввечері 21 серпня на тимчасово окупованому росією півострові трапилася чергова "бавовна". Про це повідомили в низці місцевих телеграм-каналів, повідомляють Патріоти України.

Люди почали писати про "хлопки" приблизно о 19:00.

У Криму знову чули вибухи

Ввечері 21 серпня у місцевих телеграм-каналах почали повідомляти про вибухи біля Євпаторії. Там буцімто спрацювала російська система протиповітряної оборони.

Окрім цього, за словами очевидців, ППО працювала в Новофедорівці. Невдовзі блогер та активіст Сергій Стерненко повідомив про "хлопки" у Саках, де нещодавно поцілили по авіабазі окупантів.

"У тимчасово окупованих Саках тричі пролунали аплодисменти", – написав Стерненко.

До допису він додав скриншот з місцевого чату. На ньому можна прочитати розмову місцевих жителів про ці вибухи. За їхніми словами, в Саках пролунали 3 "хлопки", однак це нібито також була ППО.

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...