Київ під загрозою: У Зеленського попередили про ризики ракетного удару РФ і назвали терміни

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив про існуючу небезпеку масованого ракетного удару РФ по Україні найближчим часом, передають Патріоти України.

Окупанти люблять часто прив'язують свої провокації до різних дат. Тому не виключено, що ворог буде бити крилатими ракетами по містах нашої країни в День Незалежності України, підкреслив він в ефірі Всеукраїнського телемарафону.

Представник ОП попередив, що окупанти РФ ненавидять українців, тому спробують 23 і 24 серпня збільшити кількість обстрілів крилатими ракетами міст України.

"Безумовно, Київ буде в цьому переліку. Пам'ятаємо ці "потужні" промови про те, що вони через три дні будуть йти маршем по Хрещатику в Києві і таким чином покажемо, чому "русский мир" набагато сильніше, ніж український", - додав Подоляк.

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...