Має досить неоднозначний підтекст: Російські пропагандисти осоромили Путіна календарем на його "честь"

Владімір Путін - оптиміст з сумнівною перспективою. Він все ще сподівається на якесь своє майбутнє у 2024 році, бо його пропагандисти випустили новий календар на "честь" диктатора. Але сама концепція такого видання має досить неоднозначний підтекст, передають Патріоти України.

Тепер кожен росіянин зможе "перегорнути" Путіна та ознайомитися з його "вєлікими" й не дуже цитатами. "Ми "враскорячку" не вміємо стояти, ми твердо стоїмо на ногах і твердо дивимося у майбутнє" – наводимо одну з таких. Надрукована вона на фоні світлини очільника Кремля, де він у кімоно для дзюдо як раз стоїть "враскорячку" і дивиться назад.

"В мене закралася думка, що це диверсія", – іронічно зазначив Троїцький. Зазначимо, що, ймовірно, "раскорячка" має свої корені з 2009 року. Цією фразою Путін будучи прем'єр-міністром відповів Бараку Обамі на тезу про те, що російський диктатор однією ногою стоїть у минулому, а іншою – у майбутньому.

Подібні календарі та цитати – тоталітарна звичка, яка тягнеться ще за часів Сталіна, зазначив Троїцький. І, ймовірно, матиме велику примусову популярність серед місцевого населення.

"Я думаю, цей календар розійдеться мільйонними тиражами не тому, що народ захоче повісити його в "червоний куток" чи туалет. А тому, що його в обов'язковому порядку вішатимуть у кабінетах чиновників, в шкільних класах. Це вважатиметься обов'язковим атрибутом (24 – Канал)", – припустив журналіст.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...