Моторошне видовище: Як виглядають вагони потяга, який росіяни обстріляли у Чаплиному (відео)

У мережі показали кадри з потягом на станції Чаплине, який постраждав внаслідок російського обстрілу на День незалежності, передають Патріоти України.

На відео можна побачити вагони, які згоріли дотла. Під час ракетного удару у цих вагонах перебували люди.

Росія двічі атакувала Чаплине за 24 серпня

Російські загарбники двічі атакували селище Чаплине. Спершу одна з ракет влучила у приватний будинок, внаслідок чого загинув хлопчик 2011 року народження. Його годину шукали під завалами, а виявилось, що його відкинуло на вулицю.

Пізніше Росія вдарила по пасажирських вагонах на станції Чаплине, через що загорілися 4 вагони. Спершу було відомо про 15 загиблих та 50 поранених, але Володимир Зеленський одразу попередив, що кількість загиблих може зрости.

Ввечері президент сказав, що померли 22 людини. З них 5 живцем згоріли в автомобілі, який стояв неподалік. Після завершення усіх пошуково-рятувальних робіт цифра загиблих зросла до 25. Також стало відомо, що серед загиблих у автомобілі – 6-річний хлопчик.

У лікарні 3 дітей у важкому стані

Внаслідок атаки по Чаплиному 31 людина зазнала поранень. Серед важких пацієнтів – троє дітей. Наймолодша постраждала, яка перебуває у лікарні – дворічна дівчинка. Поранені діти мають мінно-вибухові травми, опіки та переломи та страждають від важкої стресорної реакції.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...