"Ми його на руїнах шукали": Батько розповів про смерть 11-річного хлопчика у Чаплиному (відео)

У селищі Чаплине на Дніпропетровщині виявлено тіло 11-річного хлопчика, який загинув під час ракетного удару РФ у День Незалежності України. Відповідне відео опублікувало “Радіо Свобода”, передають Патріоти України.

11-річний хлопчик став жертвою обстрілу селища Чаплине. Ракета влучила до його будинку. Батько знайшов сина у дворі серед уламків. “Він у будинку був, його викинуло. Ми його у руїнах шукали. Думали, що його на дах викинуло, а він лежав тут (біля будинку). Ніхто цього не знав”, – сказав він.

За останніми даними, внаслідок ракетних ударів по селищу Чаплине загинули 25 людей, понад 30 отримали поранення. Жертвою обстрілу в Чапліному стала ще одна дитина – 6-річний хлопчик, який помер під час пожежі в автомобілі біля залізничної станції.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...