"Ми всі символи замінимо на наші": Голова проросійської молодіжної організації з Харківщини дав інтерв'ю росЗМІ

18-річний голова проросійської молодіжної організації став підозрюваним у поширенні матеріалів, які містять виправдання російської збройної агресії. Відповідну інформацію оприлюднила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України.
Наприкінці червня підозрюваний біля будинку культури у селі Петропавлівка (Куп'янський район) з іншими особами розбив малий Державний Герб України. Тоді йому заочно повідомили про підозру за фактом публічної наруги над державним символом (ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України).

"На цьому прихильник "російського світу" не зупинився. Підозрюваний дав інтерв'ю окупантським ЗМІ, в якому зазначив, що підтримує дії країни-агресора на території України. "Ми повністю мінятимемо символи на наші, на російські", - додав підозрюваний у своєму інтерв'ю. . Відео було поширене у проросійському Телеграм-каналі", - повідомили в прокуратурі.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...