На Даунінґ-стріт, 10 запанує нова "залізна леді"? Фаворитка перегонів за посаду прем'єр-міністра Великої Британії готова підсунути "велику свиню" Путіну

Прибічники Ліз Трасс вбачають у своїй лідерці втілення найвидатнішого прем'єр-міністра своєї країни після 1955 року, котра стала душею і триумфаторкою у боротбі з московською Імперією Зла минулого століття. Британці, як то кажуть, "можем повторить".

Ліз Трасс пообіцяла, що якщо стане прем'єркою, розсекречуватиме більше розвідданих про плани росії. Очільниця МЗС Великої Британії хоче показати світу тактику владіміра путіна, передають Патріоти України.

Кандидатка на пост прем'єр-міністра наголосила, що застосовуватиме жорсткий підхід, аби стримувати зловмисну активність "потенційно ворожих держав". Трасс зауважила: мовиться про країни, які загрожують глобальній безпеці світу.

Я піду ще далі як прем'єр-міністерка та робитиму все можливе, зокрема, розсекречуватиму більше розвідданих, щоб показати світу тактику президента росії владіміра путіна, – заявила Трасс.

За словами Трасс, її уряд стратегічно використовуватиме дані розвідки, аби показати спроби кремля підірвати та дестабілізувати волелюбні демократії.

Трасс готова застосувати ядерну зброю

  • Під час передвиборчих дебатів на пост лідера Консервативної партії та прем'єр-міністра Великої Британії Трасс заявила, що готова застосувати ядерну зброю, якщо буде загроза.
  • Кандидатка на посаду зауважила, що це – обов'язок прем'єра і вона готова його виконувати.

Трасс про Україну

Кандидатка на посаду прем'єр-міністра заявила, що піде шляхом Бориса Джонсона та буде найбільшим другом України. Трасс наголосила, що "візьме на себе зобов'язання забезпечити невдачу путіна в Україні та його стратегічну поразку". Вона додала: зараз не той час, коли можна говорити про поступки "жахливому диктатору".

Знову поранені, в тому числі діти: Росіяни вкотре обстріляли Харків

субота, 18 травень 2024, 16:52

Під час повітряної тривоги у суботу, 18 травня, в Харкові пролунала серія вибухів. Внаслідок російських ударів по місту є руйнування житлової інфраструктури. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов у Telegram-каналі, передають Патріоти України. "П...

"Ми наблизилися до позитивного прогнозу": Глава міноборони Словаччини розповів про стан Фіцо

субота, 18 травень 2024, 16:43

Після повторної операції лікарі дають позитивний прогноз щодо стану прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, пораненого кількома пострілами в живіт 15 травня. Про це міністр внутрішніх справ країни Роберт Калиняк повідомив 18 травня, відео його заяви ...