На обіцяні виплати і пільги не ведуться: Російські десантники відмовляються їхати воювати в Україну, - розвідка

Найбільшою проблемою для окупантів є масова відмова від участі у війні командного складу підрозділів повітряно-десантних військ, передають Патріоти України.

Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, через масову відмову офіцерів-десантників брати участь у бойових діях на території України у командуванні повітрянодесантних військ країни-окупанта ухвалено рішення призначати на офіцерські посади контрактників без офіцерських звань і досвіду участі в бойових діях.

"Після грандіозних втрат, яких зазнали російські десантники в результаті бойових зіткнень із захисниками України, командування повітрянодесантних військ хоча б частково намагається відновити їхній морально-психологічний стан та боєздатність. Основну увагу приділяють підрозділам, де було знищено понад 60 відсотків особового складу та частинам, де особовий склад деморалізований і відмовляється від подальшого проходження служби", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найбільшою проблемою для окупантів є масова відмова від участі у війні командного складу підрозділів повітряно-десантних військ.

Так, на посади від командира взводу до командира батальйону з подальшим виїздом в Україну відмовляються йти навіть контрактники, яким терміново були присвоєні офіцерські звання.

"Зараз у командуванні ПДВ працює комісія генерального штабу країни-окупанта. Її члени отримали вказівку провести розслідування за кожним фактом відмови та вмовляти командирів повернутися до своїх підрозділів, обіцяючи їм соціальні пільги та урядові нагороди", - розповіли у ГУР.

"Після нетривалих роздумів....": США скасували вимогу до України не бити по російських НПЗ, - військовий експерт

середа, 1 травень 2024, 17:22

Військовий експерт, співробітник СБУ 2004-2015 рр. Іван Ступак зазначив, що Україну ніщо не стримує у знищенні російської нафтопереробної галузі. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще декілька тижнів тому амери...

Шанс на "перелом": Україна повинна посилити атаки на залізничну мережу Росії, - The Telegraph

середа, 1 травень 2024, 16:49

У той час як довгоочікувана американська військова допомога, нещодавно ухвалена Конгресом, починає надходити до Європи протягом наступних днів і тижнів, агресивна війна Росії зазнає змін, оскільки Київ збільшує кількість операцій всередині РФ. Це відбу...