На Запоріжжі група росіян хотіла здатися у полон, але "колеги" їх розстріляли, - Генштаб ЗСУ

На днах, 5 січня, в Запорізькій області російські військові розстріляли шістьох окупантів, які хотіли здатися у полон Силам оборони України, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України, для підтримки військової дисципліни та недопущення поширення панічних настроїв серед особового складу окупаційних військ, які діють на запорізькому напрямку, противник застосував підрозділи Росгвардії.

"Так, стало відомо, що 5 січня поблизу населеного пункту Чистопілля було розстріляно шість осіб, які висловили позицію про здачу в полон Силам оборони України", - повідомили у Генштабі.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...