Навіть дивитися моторошно: Окупанти обстріляли Херсон запалювальними снарядами (відео)

Росіяни вночі 20 лютого обстріляли Херсон запалювальними снарядами. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України.

Обстріл Херсона стався орієнтовно о 21:20. Тоді у місті пролунали вибухи. Згодом місцеві жителі помітили над містом запалювальні снаряди, які росіяни випустили по житлових кварталах. Наразі невідомо про руйнування та постраждалих.

Нагадаємо, росіяни обстрілюють Херсон з мінометів та артилерії окупанти там цілодобово б'ють по усіх районах міста. Сотнями там вилітають шибки та руйнуються бетонні стіни, і щоразу після кожного обстрілу люди оселі люди беруться усе лагодити.

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...

Окупанти активізували штурми на півдні України: У ЗСУ назвали три гарячі точки, де йдуть запеклі бої

неділя, 5 травень 2024, 10:30

Російські війська активізували штурми у районі Роботиного Запорізької області, Кринок Херсонської області та острова Нестрига. Про це повідомив начальник Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук в ефірі телемар...