"Не можу вирішити цю проблему": Пригожин поскаржився на снарядний голод у ПВК "Вагнер" (відео)

Засновник російської приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин поскаржився на "снарядний голод" у його найманців на фронті. Він заявив, що практично б'ється як риба об лід, але, попри весь свій вплив та зв'язки, не може вирішити цю проблему, хоча боєприпасів у Росії достатньо, передають Патріоти України.

Коментар Пригожина про те, як розвивається ситуація, опублікували російські пропагандистські ЗМІ. Він заявив, що гостра нестача боєприпасів у "вагнерівців" є причиною шалених втрат ПВК на фронті (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

"Питання, які я ставив щодо боєприпасів, залишаються невирішеними. І це серйозна проблема. Причому боєприпаси в країні є, про це вже не раз робилися заяви. Промисловість вийшла на необхідні обсяги, дає те, що потрібно країні, дає із запасом", – заявив "кухар Путіна".

Не можу вирішити цю проблему, попри всі свої знайомства, зв'язки, все тоне і в'язне. Жодних рішень не ухвалюється. Генерали, офіцери у військових штабах, на різних посадах допомагають чим можуть, допомагають щосили. Намагаються, упираються, іноді порушують військові закони для того, щоб видати нам додаткові боєприпаси, які нам так гостро потрібні", – розповів про свої невдачі керівник найманців.

Він поскаржився, що ні в кого немає жодного розуміння, звідки взялися якісь ліміти та процедури, за якими потрібно отримувати боєприпаси, також ніхто не знає шляхів підписання тих чи інших документів.

"Усі кажуть: ви ж знаєте, Євгене Вікторовичу, у вас непрості взаємини он там, показують пальцем вгору і закочують очі, і тому вам треба піти попросити вибачення і повинитися, тоді ваші бійці отримають боєприпаси. Перед ким перепросити? Кому повинитися? 140 млн росіян! Скажіть, у кого я повинен просити вибачення, що мої хлопці гинули вдвічі рідше, ніж це відбувається сьогодні?" – наголосив Пригожин.

Далі він розповів слізну історію про те, як щодня його терористи втрачають кінцівки або взагалі гинуть на фронті, у кожного з них є сім'я, люди страждають – а все через "снарядний голод". "Ті, хто заважає нам перемогти у цій війні, прямо працюють на ворога", – обурено заявив засновник ПВК.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...