"Не враховує військову доктрину РФ": Генерал пояснив Зеленському, в чому він не правий

Олександр Скіпальський порекомендував главі держави "офіційно дійсно проводити політику м'яких кроків, але в той же час основні зусилля спрямувати на зміцнення нашої обороноздатності".

Олександр Скіпальський. Фото: Главком.

Екс-заступник глави СБУ, голова Спілки офіцерів України, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський заявив, що президенту України Володимиру Зеленському не слід плекати ілюзій щодо готовності Росії до вирішення конфлікту на Донбасі, передають Патріоти України.

"Ні Путін, ні вся російська агресивна машина не налаштовані на вирішення питання мирним шляхом", – сказав він. В контексті заяв, зроблених Зеленським під час пресмарафону, він зауважив: "Президент Зеленський у своїй передвиборчій риториці заявляв про себе як про людину, яка буде робити все, щоб досягти миру. І поки що він на це налаштований. Це бажання у нього не пропало".

У той же час генерал підкреслив: "В силу того, що він ніколи не займався політикою, військовими питаннями, він не знає справжньої стратегічної мети Росії. Він не враховує військову доктрину РФ".

Як переконаний Скіпальський, президент України повинен усвідомити: "З Путіним домовитися йому не вдасться без здачі національних інтересів України. Путін на це не піде". Виходячи з цього він порекомендував главі держави "офіційно дійсно проводити політику м'яких кроків, але в той же час основні зусилля спрямувати на зміцнення нашої обороноздатності".

"Зрозуміло, що Україна не планує нападати на Росію – занадто різні потенціали. Але ми повинні мати потужний потенціал оборони. Це посилює не тільки фізичні, а й моральні позиції країни", – заявив генерал. "На жаль, цього якраз не спостерігається", – зауважив він.


Джерело: Обозреватель

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...