Немає "втоми від війни": Столтенберг заявив, що НАТО може роками підтримувати Україну

Північноатлантичний альянс може роками підтримувати Україну в боротьбі проти країни-агресорки Росії. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг в інтерв'ю ZDF. Він відкинув втому Заходу від війни в Україні і наголосив, що західні держави заплатили б набагато більшу ціну у разі, якби у війні виграла б Росія, передають Патріоти України.

"Так, ми платимо ціну, але ціну, яку ми тут платимо, можна виміряти грошима. Ціна, яку платять українці, вимірюється життями – втратами життів кожен день", – заявив Столтенберг.

Також він зазначив, що російський диктатор Володимир Путін помилився у своїх оцінках і прорахувався, розв’язуючи війну проти України. Адже НАТО готове підтримувати нашу державу стільки, скільки знадобиться. Проте якщо країнам НАТО доведеться надавати військову допомогу Україні роками, то їм доведеться збільшити виробництво озброєння, зазначив генсек Альянсу.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...