Ні в чому собі не відмовляють: Пабліки ОРДО розповіли про автопарк "глав ДНР"

Дар'я Морозова. Фото: соцмережі.Автопарк «перших керівників ДНР» абсолютно нічого не говорить про глибоку економічну кризу в ОРДО і показує, що далеко не всі жителі ОРДО змушені виживати на 15 тис. рублів, місяцями сидять без зарплати і трудяться вахтовиками в Росії. Про це повідомляють Телеграм-канали, які висвітлюють події в ОРДО, передають Патріоти України.

Так, коментуючи відвідування різних концертів і великих заходів в ОРДО «керівництвом ДНР», ресурси пишуть, що «перші особи республіки» переміщаються на наступних авто:
«Керівник адміністрації глави ДНР» Дениса Пушиліна Олексій Ніконоров їздить відразу на трьох (зі свитою) - Mersedes-Benz GL 450, Toyota Tundra, Infiniti V35.
«Перший заступник керівника адміністрації глави ДНР» Лебідь -Toyota Land Cruiser Prado, Volkswagen Passat, Toyota Highlander.
Ще один з «замів» Пушиліна Деушев - Mersedes-Benz CLS 500, BMW X5, Toyota Camry.
«Екс-міністр охорони здоров'я, радник» Пушиліна Ольга Долгошапко - KIA Rio DG.
У помічника Пушиліна Я. Бережка - джип Wolksvagen Tiguan.
«Міністр вугілля і енергетики» Р. Дубовський - авто марки Lexus.
«В.о. міністра охорони здоров'я» А. Опріщенко має в своєму користуванні надійний і не дешевий джип Volkswagen Tuareg.
«Голова народної ради ДНР» Бідевка і «голова ЦРЛ ДНР» А. Петренко мають Hundai Santa Fe.
«Суддя Верховного суду ДНР» Н. Ларіна користується Suzuki Grand Vitara.
INFINITI M37 маєє «уповноважена з прав людини в ДНР» Дар'я Морозова.
У «генерал-лейтенант ДНР» Володимир Кононов і «заступника міністра оборони ДНР» Великородний мають пікап Volkswagen Amarok, джип Lexus, розкішний позашляховик INFINITI Q58.
При цьому авто «глав адміністрацій міст і районів ДНР» скромніше - в основному, Шкоди середньої руки. Однак, у «глава адміністрації» Горлівки Івана Приходька Toyota Land Cruiser Prado. А у Неділька з Дебальцевого - Mersedes Benz ML. Джип Lexus LX 470 - у представника Кіровського району окупованого Донецька Ю.Будріна.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...