Ногою в щелепу: Олег Скрипка згадав, як ударив Дугіна за образу українців

Український співак, лідер гурту ВВ Олег Скрипка згадав, як наприкінці 90-х, до початку військової агресії з боку РФ, з ноги вдарив кремлівського пропагандиста Олександра Дугіна, дочку якого Дар'ю підірвали в автомобілі. Це сталося після концерту музикантів у одному з нічних клубів Москви "Акваторія". Філософ назвав українців зрадниками та отримав гідну відповідь. Про це Скрипка написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він опублікував фото газетної вирізки, де йшлося про інцидент, і зазначив, що вже тоді конфлікт закінчився нашою перемогою. "Ще до початку військової агресії з боку Росії, наприкінці 90-х, були конфлікти в кулуарах московських нічних клубів. І вже тоді вони закінчилися нашою перемогою. Слава Україні", – написав музикант.

Примітно, що редакція, яка опублікувала статтю, ще тоді у 90-х зазначила, що поділяє позицію Скрипки. "У тісній гримерці "Акваторії" українські рок-зірки уважно слухали промову Дугіна, який трактував українців як зрадників Великої Євразії. У повітрі запахло національним розбратом. Дугін, зустрівши українця, обматюкав його. Той, у відповідь не сказавши жодного слова, злетів у повітря і завдав блискучого удару ногою в щелепу росіянина.

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...

Чи має пакет допомоги США засоби від КАБів: Військовий експерт вказав на важливий нюанс

середа, 1 травень 2024, 17:49

Військова допомога Україні від союзників, зокрема пакет допомоги від США, формується з урахуванням побажань Генерального штабу ЗСУ. Серед засобів, які українська армія отримає завдяки ухваленню рішення про виділення 61 мільярда доларів, можуть бути і з...