"Ну я в шоці. Одне ж обличчя": Мережа обговорює дивну схожість Зеленського з козаком полку Чорних Запорожців (фото)

Користувачів мережі здивувала схожість між українським лідером Володимиром Зеленським та козаком першої сотні полку Чорних запорожців Лаврентієм Кемпе. Останній народився 1901 року, а помер 1981 року. Причини подібності Кемпе та Зеленського обговорили у коментарях під постом "Українського журналу" у Twitter, передають Патріоти України.

"Цього дня 1901 року народився Лаврентій Кемпе (1901 – 1981) – козак першої сотні полку Чорних запорожців, організатор повстанських частин у Таращанщині, театральний актор та режисер", – йдеться у повідомленні.

Примітно, що Кемпе, крім зовнішньої подібності, мав такі ж, як Зеленський, схильності та таланти. Він захоплювався режисурою та акторською грою.

"Тільки мені одному здається, що Зеленський схожий на нього?" "Десь я бачив схожого актора", "Зеленський мандрує у часі, виходить?" "Ну я в шоці. Одне ж обличчя", "Так він ще й актором був", "Не може бути. Реінкарнація", "Може його прадід?" – гадають коментатори.

Варто зазначити, що на інших фото, де Кемпе знято в іншому ракурсі, його подібність із Зеленським не так помітно.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"