Окупанти адаптували тактику до реалій війни в Україні, але воювати стало трохи легше, - військовий "Малий"

Штурми військ РФ на лінії фронту змінилися: вони працюють малими групами паралельно з дуже щільним артилерійським обстрілом. Можливо тому, що у ворога закінчився особовий склад, або ж він повністю змінив тактику, почавши берегти живу силу. Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів захисник із позивним "Малий". Він командує одним зі штурмових взводів 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, передають Патріоти України.

За його словами, раніше наступальні дії російських окупантів ділилися на "м’ясні" штурми, коли людські хвилі не закінчувалися, і тактично продумані штурми, коли заходила одна-дві малі групи і захисникам доводилося з ними нормально "кусатися".

"Зараз вже немає таких величезних людських хвиль, вони припинилися. Може, особовий склад закінчився або змінили повністю тактику – почали берегти живу силу", – припустив військовий.

Боєць із позивним "Малий" зізнався, що зараз воювати стало трохи легше, тому що дії загарбників стали тактичними і більш передбаченими. Сьогодні війська РФ працюють невеликими групами під час дуже щільного артобстрілу.

Військовий визнав, що за півтора року повномасштабної війни росіяни адаптуються та вдосконалюються до боїв."Почали використовувати досвід із попередніх військових конфліктів – сирійську, грузинську війну. Вони перепрацьовують це безпосередньо під наш регіон, нашу територію", – пояснив командир українських штурмовиків.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...