Окупанти з "Ураганів" вдарили по Криворізькому району, є загиблі та поранені

Окупанти знову атакували Дніпропетровщину. Унаслідок обстрілу Криворізького району загинула мирна мешканка. Про наслідки обстрілу розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передають Патріоти України.

Під ворожим вогнем "Ураганів" опинилася Зеленодольська громада.

Наслідки чергового воєнного злочину росіян

Унаслідок обстрілу загинула 59-річна жінка, яка отримала осколкове поранення в спину. Поранень зазнали 7 людей – 3 чоловіків, 3 жінок та 9-річний хлопчик. У всіх осколкові поранення.

Російські окупанти пошкодили дачні будинки, спорткомплекс, дитячий садок та сільськогосподарську техніку. В одну з квартир п'ятиповерхівки влучив снаряд. Голова ОВА Валентин Резніченко уточнив, що у Зеленодольську громаду прилетіли 15 реактивних снарядів окупантів.

Ситуація на Дніпропетровщині

Під вогнем опинилася й Широківська громада Криворізького району – там окупанти обстріляли село Кошове. Попередньо – без жертв та постраждалих. дані щодо руйнувань уточнюють.

В інших районах області обстрілів не зафіксували. У Нікополі та Марганці аварійні бригади відновили електропостачання в будинки, які були знеструмлені внаслідок нічних ворожих атак. Однак близько 21:05 там оголосили про загрозу артилерійського обстрілу.

"Пам’ятайте, що в України – найкращі захисники, які роблять все можливе, аби вигнати окупантів геть з нашої землі. Кожен українець зараз має зробити свій посильний внесок в нашу перемогу. Допомагайте нашим Збройним Силам України, щоби ця перемога настала якнайшвидше", – наголосив Лукашук.

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...