Організатори дебатів на "Олімпійському" підрахували, скільки українців завітало почути Порошенка (фотофакти)

В МВС традиційно, якщо мітингують не "свої", ділять в рази

У неділю, 14 квітня, на заплановані дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського на НСК "Олімпійський" прийшло близько 20 тисяч людей. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар президента Порошенка Святослав Цеголко, зазначають Патріоти України.

"Справжній вибух позитиву на стадіоні "Олімпійський". Атмосфера була неймовірна: сім'ї з дітьми, сльози на очах, вишиванки, і неймовірна віра в очах", - написав Цеголко.

Також Цеголко спростував опубліковані раніше дані Нацполіціі про те, що в заходах біля НСК "Олімпійський" взяли участь 5 тисяч осіб.

"Найбільше вразив гімн, який прямо на стадіоні співали 20 тисяч людей (шкода, що поліція применшує кількість тих хто зібрався сьогодні). Насправді українців, які вимагають дебатів від кандидата Зеленського, набагато більше", - підкреслив прес-секретар президента.


Заходи біля НСК "Олімпійський" за участю президента Петра Порошенка в неділю пройшли мирно та спокійно, до них приєдналися до 5 тисяч людей.

Про це повідомив заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич, повідомляє прес-служба МВС.

"Національна поліція спільно з Національною гвардією забезпечили публічну безпеку під час проведення мирного зібрання громадян, на якому були присутні до 5 тисяч людей", - сказав він.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...