От таке "перемир'я", котре надихає Кравчука та Банкову: У ЗСУ загиблі другий день поспіль через "поодинокі провокації"

Помер один з військових, які підірвалися на вибуховому пристрої на Донбасі

Один з військовослужбовців, які постраждали внаслідок підриву автомобіля на Донбасі 6 вересня, помер від отриманих опіків, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу ООС.

Напередодні автомобільна розливна станція АРС-14 підірвалася на невідомому вибуховому пристрої. Двоє військових отримали травми різного ступеня тяжкості. Один з них помер від отриманих опіків після проведення реанімаційних заходів.

У штабі ООС заявили, що станом на 17:30 понеділка, 7 вересня, окупанти один раз порушили режим «тиші»: вони намагалися спровокувати українських військових, відкривши неприцільний вогонь зі стрілецької зброї та ручного протитанкового гранатомета близько Кам'янки. Ніхто з особового складу ООС не постраждав.

Режим припинення вогню на Донбасі діє з 27 липня. Проросійські бойовики систематично порушують «тишу» і провокують українських військових, які вогонь у відповідь не відкривають. Спостерігачі ОБСЄ станом на вечір 3 вересня зафіксували 908 порушень режиму тиші.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...