Падіння рейтингу президента: Що робитиме влада, - експерт

Буде серйозне переформатування у Верховній Раді, вважає експерт.

Нам варто очікувати відставки прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, вважає експерт Українського центру суспільного розвитку та політтехнолог Юрій Подорожній. Про це він сказав в ефірі 5 каналу, передають Патріоти України.

На думку політтехнолога, влада "пожертвує" прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, щоб хоч якось покращити свої рейтинги напередодні виборів. "Ми вже з вами бачили, що президент Зеленський дозволяє собі робити із своїми колегами та соратниками, яких він привів до влади, а потім звинуватив у всіх смертних гріхах, щоб утримати на якомусь рівні свій рейтинг", – говорить Подорожній.

На його думку, з цим прем'єр-міністром вчинять так само – хоча б тому, що ми маємо жахливу ситуацію в економіці ще з осені минулого року. "Буде серйозне переформатування у Верховній Раді", – підсумував експерт.

"Ми нічого нового не бачимо за той період, який ми маємо при владі Володимира Зеленського. Звісно, сьогодні таке ставлення один до одного у владі... Коли президент собі дозволяє на з'їзді називати опонентів тим, чим він називав – для мене це низький рівень політичної культури", – вважає Подорожній.

Готуються прибрати? Шойгу може потрапити під "удар" через "перезавантаження" влади в Кремлі, - FT

понеділок, 29 квітень 2024, 8:30

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу опинився під загрозою серйозного удару після арешту заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова, якого підозрюють в корупції. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Видання пише, що Шойгу досі вижи...

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали: