Парадокс зрадників: Окупанти зруйнували бізнес прихильника "руського міру" з Харкова, але він не припинив їх підтримувати (фото)

48-річний мешканець Харкова від початку повномасштабної війни Росії проти України систематично публікував в інтернеті матеріали із запереченням російської збройної агресії, невизнанням державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях, а також із закликами до співпраці з країною-агресором. Для цього колаборант використовував сторінку у російській соціальній мережі "Однокласники", яка заборонена в Україні. Про це повідомив речник управління Служби безпеки України в Харківській області Владислав Абдула, передають Патріоти України.

"Дивно, що зловмисник продовжував "топити" за Росію навіть тоді, коли сам постраждав від її збройної агресії. До війни харків'янин мав невеликий торговельний бізнес на одному з ринків Харкова, однак у березні в результаті ворожих обстрілів його торговий павільйон був повністю знищений російською артилерією", — написав він.

Спеціалісти провели лінгвістичне дослідження опублікованих зловмисником матеріалів, вони підтвердили їхній антиукраїнський зміст та протиправний характер. Під час обшуку вдома колаборанта, співробітники спецслужби забрали ноутбук та мобільний телефон, за допомогою яких він розповсюджував проросійські матеріали та які містять докази його протиправної діяльності. Наразі зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 111¹ Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...