"Паркерные генералы. Вместо паркетных": Генштаб потрапив у скандал через покупку позолочених ручок

Після гучної справи про закупівлю неякісних бронежилетів для Міноборони, новий скандал розгорається навколо наміру Генштабу ЗСУ купити для своїх потреб подарункові ручки Parker з позолотою, інформують Патріоти України.

Всього замовляють 80 подарункових ручок: 58 штук - з гравіруванням «Від Начальника Генерального Штабу Збройних Сил України» в подарунковому футлярі з емблемою Генштабу ЗСУ з дворічною гарантією і 22 штуки - із зображенням тризуба в футлярі.
Фінансове управління Генштабу за результатами тендеру повідомило про намір укласти договір з ТОВ «Май-час» про закупівлю подарункових ручок на 308 тисяч гривень, повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Прозорро».
Найдорожчими будуть десять ручок Parker Sonnet 17 Matte Black Lacquer GT FP F 84811 з корпусом з лакованої латуні з позолоченою кліпсою, золотим пером з карбованим візерунком по 8760 гривень. Двадцять ручок Waterman Perspective Black GT з корпусом з лакованої латуні і позолоченими деталями обійдуться 6870 гривень. Ціна інших від 2940 гривень до 672 гривень, але всі вони теж з позолотою деталей.
Договір про закупівлю подарункових ручок на 308 тисяч гривень мають намір укласти з ТОВ «Май-час», яким володіє і управляє киянин Віктор Кравець. У мережі обурилися таким триньканням грошей під час війни, коли в української армії не вистачає необхідного.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...