Партизани не дрімають? У Курській області знову підірвали частину залізниці (фото)

В Курській області невідомі знову намагалися підірвати залізничне полотно. Про це пише російський Telegram-канал BAZA, передають Патріоти України.

Інцидент стався на ділянці перегону "Клюква-Курськ". Вранці 24 серпня працівник залізниці помітив воронку під рейками і скол. Прибулі на місце слідчі і криміналісти прийшли до висновку, що рейки спробували підірвати саморобним вибуховим пристроєм вагою близько 400 грам.

Зазначається, що через пошкодження рух поїздів не зупинили, проте швидкість їх руху довелося знизити. Рейки в Курській області намагаються підірвати не вперше. Подібні інциденти відбувалися 10 і 16 серпня. Тоді під рейки поклали вибуховий пристрій вагою близько 200 грамів.


Стихія "допомогла" самоліквідуватись: У Чорне море з Криму віднесло човен із російськими строковиками

неділя, 5 травень 2024, 9:54

В окупованому Криму віднесло в море човен із строковиками з республік Північного Кавказу, розповів гауляйтер республіки Північна Осетія - Аланія Сергій Меняйло. Нині їхні пошуки продовжуються. За словами Меняйло, він отримав відеозвернення від однієї з...

"Нехай Путін здогадується, що ми можемо зробити": Сікорський зробив заяву про західні війська

неділя, 5 травень 2024, 9:40

Господаря Кремля Володимира Путіна треба тримати в невизначеності, щодо можливих кроків Заходу. Про це заявив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський в інтерв’ю BBC World, передають Патріоти України. Посилаючись на слова президента Франції Емманюеля Ма...