Пентагон продемонстрував, як вантажать чергову партію військової допомоги для України

Загальна військова допомога США, спрямована Україні після вторгнення Росії 24 лютого, становить уже 10,6 мільярда доларів.

У Пентагоні показали підготовку до відправлення чергової партії вантажу з військовою допомогою для України. Світлини опублікували у соцмережах Міністерства оборони США в ніч на 24 серпня, передають Патріоти України.

У підписі зазначають, що вантажі з озброєнням для України завантажують члени 305-ї ескадрильї повітряного порту на спільній базі Макгайр-Дікс-Лейкхерст. Що саме у контейнерах, не зазначається.

"Робота триває. Вона ніколи не припиняється. Наші військові працюють 24/7, дбаючи про те, щоб українці мали потрібне озброєння для захисту своєї країни", - зазначив у своєму Twitter міністр оборони США Ллойд Остін.

У п'ятницю Пентагон оголосив, що США нададуть Україні безпілотники-розвідники та вперше захищені від мін транспортні засоби в рамках нового пакета військової допомоги вартістю $775 мільйонів.

ЗСУ додали впевненості під Харковом. Гідно тримають удар у Часовому Ярі - Зеленський

субота, 18 травень 2024, 21:09

Володимир Зеленський похвалив бійців за стійкість на ключових напрямках . На поточному тижні Збройні сили України змогли додати більше впевненості на Харківському напрямку. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні в суботу, 18 тра...

Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей у Херсонській області

субота, 18 травень 2024, 21:00

Російські окупанти 18 травня скинули вибухівку з дрона на двох жителів села в Херсонському районі, один із них загинув. Про це у Facebook проінформував голова ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "Окупанти атакували з безпілотника людей ...