"Пішли вони н***й зі своєю декомунізацією!": Кива знову надів вушанку із зіркою (відео)

Нардеп від ОПЗЖ відверто наривається на неприємності.

Народний депутат від "Опозиційного блоку – За життя" Ілля Кива вкотре поділився відео, на якому з'явився в шапці з радянською символікою. Крім того, він нецензурно висловився і послав всіх н***й через декомунізацію. Відповідний ролик нардеп опублікував на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Так, Кива показав себе під час боксерського тренування в солдатській зимовій шапці-вушанці часів СРСР. На головному уборі зображена радянська зірка з серпом і молотом. "Мама, я на тренуванні, з тренером і в шапці. І пішли вони н***й зі своєю декомунізацією", – сказав політик.

Зазначимо, що відповідно до Закону України "Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їхньої символіки", ухваленого в 2015 році, порушникам загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...