Після загибелі доньки: Російський пропагандист Дугін потрапив до лікарні

Російський філософ, один із головних творців ідеології "руского мира" Олександр Дугін госпіталізований. Дугін потрапив до лікарні після того, як побував на місці загибелі доньки Дар’ї. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі російський політолог Сергій Марков, передають Патріоти України.

Знайомий загиблої та лідер громадського руху "Російський горизонт" Андрій Краснов заявив, що підірваний автомобіль належав батькові Дар'ї Дугіної. Він припускає, що ціллю був сам Олександр Дугін.

"Це машина батька, Даша іншою машиною їздить, але вона поїхала сьогодні на його машині, а Олександр Гєлєвич поїхав інакше. Він повернувся, був на місці трагедії. Наскільки я розумію, ціллю був безпосередньо Олександр Гелійович або, може, вони вдвох", — сказав він.

Що відомо про Олександра Дугіна

Олександр Дугін — філософ, політолог та консервативний публіцист. Він є одним з ідеологів концепцій "російського світу" та новоєвразійства, яка передбачає домінування РФ над сусідами, протистояння США та НАТО та поширення її на території Євразії.

Західні ЗМІ називають його одним із головних ідеологів сучасної Росії. До нього нібито прислухається Володимир Путін, багато силовиків та кремлівських чиновників.

2014 року він внесений до списку санкцій Європейського Союзу, а наступного року потрапив під персональні обмеження США та Канади через причетність до військової агресії проти України.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...