Полювали саме на неї? Автомобіль Дар'ї Дугіної могли підірвати за дзвінком телефона

Автомобіль Дар'ї Дугіної, дочки ідеолого російського світу Олександра Дугіна, могли підірвати за телефонним дзвінком. Про це повідомило видання Mash із посиланням на версію слідства, передають Патріоти України.

За машиною Дугіної перед підривом стежили люди зі знеособленими телефонами, за дзвінком із одного з них могла спрацювати вибухівка, кажуть правоохоронці.

Біллінг показав стеження за позашляховиком Toyota Land Cruiser, на якому їздила Дар'я Дугіна від передбачуваного місця мінування на паркуванні садиби Захарова до місця вибуху. Телефони зникли з мережі одразу після вибуху, пише ЗМІ.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...