"Полювання" вдалося: Морські піхотинці влаштували успішну засідку, ліквідувавши з десяток окупантів (відео)

Українські захисники знищують рашистів не лише в бою, але й влаштовують їм засідки. Що й зробили бійці 503-го окремого батальйону морської піхоти ЗСУ. Відповідне відео опублікували на фейсбук-сторінці батальйону, передають Патріоти України.

Зокрема, на кадрах видно, як у напівзруйновану будівлю сходиться з десяток російських солдатів. Після цього, дочекавшись слушної нагоди, по будівлях було завдано вогневого удару.

>Що вони постійно шукають, нишпорять, бігають, ховаються… в схованки приїхали погратися чи що? Ніяк, не вспокояться. Ігрища влаштували тут... Від нас не сховаєшся. Ми їх знайшли першими й заспокоїли назавжди – написали морпіхи під роликом.

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Найближчі місяці - вирішальні: Україна і Росія у певний момент можуть "заморозити" війну за корейським сценарієм, - NYT

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:25

Серед членів адміністрації Джо Байдена зростає стурбованість стосовно того, що президент РФ Володимир Путін набирає необхідну силу для зміни траєкторії війни. Зрештою, обидві сторони можуть почати переговори про припинення вогню та замороження війни за...