Полковник ЗСУ назвав найбільшу загрозу Україні з боку Росії 23-24 серпня і розповів, в який час можлива атака

Найбільша загроза Україні з боку Російської Федерації у вівторок та середу, 23 - 24 серпня (відзначається День Незалежності України), - груповий ракетний удар.

Ворожих обстрілів стає більше ближче до вечора, особливо вночі, оскільки цей час вважається найефективнішим для атак, бо більше людей знаходяться в одному місці, наприклад, у житловому кварталі люди сплять вдома, розповів полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Олег Жданов ТСН.ua.

Співбесідник зазначив, що головний небезпечний день буде завтра. "…Сама велика загроза в тому, що вони можуть завдати групових ракетних ударів. На масований удар у них сил навряд чи вистачить, а групові удари наприклад, цілком ймовірні. Можуть обрати область чи населений пункт та здійснити груповий ракетний удар. Наприклад, як сьогодні по Дніпру…", - зазначив експерт.

Полковник пояснив, що груповим вважається удар, завданий двома та більше ракетами. Жданов додав, що масований удар - це атака, під час якої було запущено близько 10-20 ракет.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...