"Поповнили обмінний фонд": У спецпідрозділі Kraken розповіли, як взяли у полон понад 15 російських офіцерів

Бійці спецпідрозділу Kraken під час українського контрнаступу у Харківській області взяли в полон понад 15 російських офіцерів. Про це у коментарі ЗМІ повідомив представник спецпідрозділу Костянтин Немічев, передають Патріоти України.

«Наш підрозділ взяв у полон понад 15 російських офіцерів. Ми їх передали ГУР. Тому ми поповнили обмінний фонд, щоб звільняти з полону і наших хлопців», — сказав Немічев.

За його словами, серед полонених також був один колаборант. Він працював у так званій «військовій адміністрації» Куп’янська. «Вони розповідають, що їх збирали з різних підрозділів, — там були водії, механіки, артилеристи. Усіх їх кидали в піхоту. Тому це показово, що у росіян зараз великі проблеми. Вони не знають, де брати людей, щоб відправляти на загибель. Тому й збирають їх по різних підрозділах і відправляють сюди. Так що справи у них не дуже, а тут ще й ми «псуємо настрій», — додав представник Kraken.

Напередодні стало відомо, що українські військові взяли в полон бійців Росгвардії під час наступальної операції у Харківській області.

Джерело: 24 канал

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...