Посадять - не посадять: Республіканці шукають заміну Трампу, незважаючи на найбільший президентський рейтинг у партії, - ЗМІ

Спонсори Республіканської партії відвертаються від Трампа

Низка високопоставлених спонсорів Республіканської партії планують залучення альтернативного кандидата в президентські перегони в останню мить, відокремившись від колишнього президента Дональда Трампа, повідомляє Axios.

За даними видання, губернатор Вірджинії Гленн Янгкін і губернатор Джорджії Брайан Кемп отримують приховані пропозиції від представників республіканської еліти і не виключають можливості участі.

Цей пошук кандидата, відмінного від Трампа, є розчаруванням у губернаторі Флориди Рона ДеСантіса, якого вважали головним конкурентом Трампу, але який зазнає труднощів у наборі підтримки перед першими передвиборчими дебатами Республіканської партії, запланованими на середу.

Серед спонсорів Республіканської партії, які розглядають можливість підтримки Янгкіна в разі його участі, перебуває мільярдер Рональд Лаудер, повідомило джерело, яке розмовляло з Лаудером, Axios. Інший мільярдер, Томас Петерффі, навесні підтримував ДеСантіса, але пізніше передав 2 мільйони доларів у фонд Spirit of Virginia Янгкіна, як повідомило NBC News. Інші великі спонсори Республіканської партії також тихо виявили інтерес до Янгкіна, висловили обурення щодо чотири рази звинуваченого Трампа, а також проявили холодне ставлення до поточних альтернатив всередині партії.

У червні The New York Times повідомив, що медіа-магнат Руперт Мердок, власник Fox News і New York Post, у приватних бесідах висловив бажання побачити Янгкіна в перегонах за президентство.

Як пише видання, інший можливий кандидат, Кемп менш схильний вступити в перегони, оскільки розглядає можливість участі у виборах до Сенату США, кажуть республіканські джерела.

Деякі спонсори Республіканської партії, розчаровані силою Трампа, кажуть Axios, вважають, що надто пізно представити нового кандидата в перегони, з огляду на те, що передвиборчий сезон почнеться менш ніж через п’ять місяців.

Майбутні дебати стануть індикатором, чи зможе ДеСантіс відновитися після повільного старту, чи з натовпу висунеться інший кандидат, повідомили два радники спонсорів Axios.

Буде ще одна війна? Хезболла перетнула всі "червоні лінії". Іранські проксі вдарили по єврейському поселенню на Голанських висотах, багато жертв

субота, 27 липень 2024, 23:19

В той час як Єврейська держава з жовтня 2023 року веде бої на півдні, у секторі Гази, на півночі може спалахнути війна ще більшого масштабу. Терористи угруповання Хезболла завдали ракетного удару по Голанських висотах. Боєприпаси вибухнули в районі Ма...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...