Потім проблем стане ще більше: Окупанти використовують варварський спосіб постачання води в Сімферополь (фото)

Спеціальна автомобільна техніка, оснащена насосами, викачує воду зі ставка в змонтовані трубопроводи.

Біля окупованого Сімферополя російські військові з підрозділу трубопровідних військ перекрили річку Біюк-Карасу земляною греблею, щоб з водойми, яка утворилася, налагодити водопостачання адміністративного центру анексованого Криму. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на інформацію очевидців і фотографії, які опубліковано на сайті "Крим.Реаліі".

Як свідчать знімки, на місці проведення робіт нижче Білогірського водосховища російські військові розбили наметове містечко. Спеціальна автомобільна техніка, оснащена насосами, викачує воду зі ставка в змонтовані трубопроводи.

Нижче насипаної земляної дамби русло річки Біюк-Карасу залишилося без води. Таким чином порушено водопостачання сіл, що лежать в руслі річки, а також таких великих об'єктів як Арт-Форум "Таврида" і Білогірська мега-теплиця. Раніше Білогорське водосховище забезпечувало також водопостачання Феодосії і Судака.

"Тепер все ресурси Білогірського і Тайганського водосховищ спрямовані на забезпечення водою Сімферополя. Вся ця ситуація загрожує великими бідами, а влада нам знову говорить, що треба потерпіти", - прокоментував місцевий активіст, ім'я якого видання не називає з міркувань його безпеки.

Джерело: Крим.Реалії

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...