"Втратив етичні підстави бути депутатом": У ОПУ засудили поведінку нардепа Юрченка

Президент України Володимир Зеленський попередив, що традиційного корупційного «якщо зайшов на посаду, то можеш трохи брати в кишеню державного, вона не збідніє» більше не буде, і кожен чиновник, міністр і депутат повинен запам'ятати - злодії і корупціонери будуть сидіти в тюрмі. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Коли ми йшли на вибори, ми обіцяли народу, що старі корумповані часи закінчаться. Що винятків не буде, особливих нема, виправдання не приймаються. Забули? Так швидко? Чому досі хтось вважає, що він особисто може спробувати стати «винятком» з цієї обіцянки та поводитися настільки зухвало? Хочу, щоб усі посадовці, всі депутати уважно ще раз подивилися на себе, на свої справи й затямили – за хабарництво буде дуже боляче", - написав Зеленський.

Глава держави також висловив надію на те, що антикорупційні органи разом з Офісом генерального прокурора працюватимуть значно швидше і продуктивніше, виявляючи шукачів вигоди у владі. У свою чергу в Офісі президента звернули увагу на зухвалу поведінку народного депутата від «Слуги народу» Олександра Юрченка, якого підозрюють в корупції.

«Національне антикорупційне бюро України зафіксувало, що пан Юрченко в свої 32 роки поводиться так, ніби він повністю пропустив весь політичний розвиток суспільства після 2014 року. Констатуємо, що з політичної і моральної точок зору, з огляду на наведений НАБУ відеоматеріал, пан Юрченко втратив етичні підстави бути депутатом Верховної ради. Влада - не місце для «булочок», - йдеться в повідомленні.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...