Проблема не тільки в коронавірусі: Кернеса доставили в клініку "Шаріте" на складну операцію (відео)

З авто швидкої допомоги мер Харкова пересідав у літак із кисневою подушкою.

Главу Харкова Геннадія Кернеса, який заразився коронавірусом, було доставлено в німецьку клініку "Шаріте", інформують Патріоти України.

Як повідомляють "Новини Харкова", мера міста доправили в клініку в Берліні медичним спецбортом. Джерело видання розповіло, що в Кернеса COVID-19 спричинив двобічне запалення легенів. При цьому чиновнику мають провести складну операцію.

"Проблема не в коронавірусі, а в хронічних захворюваннях, які загострилися. Кернес ще на вихідних одужував. А в понеділок (14 вересня. – Ред.) ситуація погіршилася. Коми, набряку мозку – не було. Апарат ШВЛ не під'єднували", – зазначено в інформації.

Зазначається, що з авто швидкої допомоги Кернес пересідав у літак із кисневою подушкою. Також у мережі опублікували відео з літака, на якому Кернес прилетів до Берліна.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...