Проїхав понад 5 тисяч км, щоб померти: ЗСУ ліквідували земляка Шойгу (фото)

В Україні ліквідований лейтенант Долаан Донгак. Він був земляком російського міністра оборони Сергія Шойгу та проїхав понад п'ять тисяч кілометрів, щоб поповнити лави "двохсотих" окупантів. Полковник ЗСУ, блогер Анатолій Штефан (Штірліц) опублікував у Twitter фото загарбника, передають Патріоти України.

"Лейтенант Долаан Донгак зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався. Слава нації, смерть ворогам!" - прокоментував український офіцер.

Російський окупант Долаан Донгак родом з Республіки Тива. Він народився в селі Самагалтай, що входить до складу Тес-Хемського кожууна. Від нього до Москви – 4091 кілометр, до України - 5611 кілометрів. Про його вік і військові регалії нічого невідомо. Не виключено, що окупант міг закінчити військово-інженерний інститут Сибірського федерального університету в Красноярську.

У спільноті "Новини з Батьківщини Шойгу" заявили, що Донгак Долаан Давидович "загинув під час "спецоперації" в Україні". Загарбника поховали 24 серпня в рідному селі.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...