"Привид революції" бродить скрепнодержавною імперією: Уральська газета відкрито познущалась над московською пропагандою

Як говорить народна мудрість, не було б щастя, так нещастя допомогло...

Газета "Березовський робітник", яку видають в Свердловській області РФ, порадила читачам дивитися "поменше Соловйова". Такий демарш влаштував головний редактор видання Сергій Стуков, повідомляють Патріоти України.

У номері від 29 грудня йшлося, що "постачальник не надав програму телеканалу "Росія 1". Відповідно, у колонці, де мала би бути програма головного російського пропагандистського телевізійного каналу, було надруковано попередження: "Що ж, може, це на краще. Поменше Соловйова - здоровіше сон!".

"Це не випадковість. Текст придумав я о 2-ій годині ночі, коли друкарня погрожувала не надрукувати газету, якщо я негайно її не здам. Телепрограми надіслали усі, окрім "Росії 1". У мене водій забирає газету о 4-ій ранку й розвозить по точках. Зазвичай ми здаємо газету до друку о 19-20 годині", - розповів Стуков.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...