Ракетні удари окупантів по Дніпропетровщині: Спалахнули п’ять пасажирських вагонів, кількість жертв зросла

Внаслідок ракетних ударів Росії по селищу Чаплине Дніпропетровської області в середу, 24 серпня, загинула 21 людина, ще 22 — поранені. Про це повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Він розповів, що вдень російські окупанти знищили приватний будинок, під завалами опинилися жінка і двоє дітей. Місцеві жителі врятували жінку та 13-річного хлопчика, 11-річна дитина загинула, її тіло дістали рятувальники.

Пізніше Росія знову завдала удару по селищу спочатку однією, а потім ще трьома ракетами. «Перша атака пошкодила господарські будівлі залізниці, наступні — влучили в залізничну станцію. Через удар виникла пожежа в п'яти пасажирських вагонах. Загинула 21 людина, поранено — 22», — написав Тимошенко.


Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Для України буде дуже корисною: Франція розробляє методику захоплення ворожих окопів "ультраневидимими" бійцями

субота, 18 травень 2024, 19:04

У рамках навчань НАТО французи тестуватимуть нову військову методику, яка повинна бути корисною в Україні. Про це повідомляє RTL, передають Патріоти України. В рамках військових навчань, які пройдуть в Естонії, НАТО хоче продемонструвати росіянам, що в...