Раптово передумав: Олег Ляшко зробив щеплення препаратом Covishield, який раніше називав "непотрібом" (фото, відео)

Колишній народний депутат від "Радикальної партії" Олег Ляшко зробив щеплення від коронавірусу препаратом Covishield, який раніше сам же критикував. Відповідні фото і відео з Козелецької опорної лікарні в Чернігівській області з'явилися в розпорядженні "Обозревателя", передають Патріоти України.

Перед щепленням політик запитав у медсестри, в яку руку краще робити укол, і додав, що він лівша, тому "краще в ліву".

Відзначимо, що раніше Ляшко критикував препарат, яким прищеплюють від коронавірусу українців, називаючи його "індійським непотрібом".

"За цим індійским непотребом, який колють тільки у країнах Південно-Східної Азії, і надано дозвіл лише для екстренного використання, полетів сам міністр охорони здоров'я. На тобі небоже, що мені негоже. Чому ви цю неякісну вакцину, яку ніде у Європі не використовують, привезли, і розповідаєте, що ми йдемо у Європу? Покажіть, де у Європі використовують індійську вакцину. Ви зареєструвалю цю так звану якісну вакцину за один день, що можна перевірити за один день?" – сказав Ляшко.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...