РФ хоче нав'язати Україні корейський варіант врегулювання війни: Данілов пояснив, що це означає

Країна-агресорка РФ хоче нав'язати Україні сценарій заморозки війни за "корейським варіантом", зафіксувавши статус-кво станом на сьогоднішній момент, що має на увазі поділ держави. Про це заявив секретар РНБО України Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

За його словами, українській стороні зараз пропонують так звану умовну "38 паралель" (неофіційна назва кордону між КНДР та Південною Кореєю, - ред.)

"Ось тут такі українці, а тут не такі українці. Росіяни зараз будуть придумувати все, що завгодно. Точно знаю, що один з варіантів, який вони можуть нам пропонувати - це "38 паралель", - сказав Данілов.

Секретар РНБО додав, що нещодавно спілкувався з представниками Кореї, які "вважають, що тоді була велика помилка, що пішли на поступки, погодилися з тим, що потрібно заради збереження... А сьогодні проблеми".

Данілов розповів, що зараз заступник керівника Адміністрації президента РФ Дмитро Козак їздить на зустрічі з політиками минулих часів в Європі та через них "передає меседжі, що вони готові на багато поступок, щоб зафіксувати статус-кво, який є на сьогоднішній день, і змусити нас, щоб ми вийшли в якесь перемир'я".

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...