РФ планує розгорнути власне виробництво "шахедів" у Тольятті, - секретар РНБО

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Росія планує розгорнути власне виробництво дронів-камікадзе у Тольятті. Про це Данілов розповів у етері національного телемарафону, передають Патріоти України.

За його словами, українська розвідка знає про угоду між Москвою та Тегераном про виробництво дронів-камікадзе на території Росії, а одним з міст де планують виробляти безпілотники є Тольятті.

"Одне з міст – це Тольятті, де вони збираються все це робити, є й інші міста. Наша розвідка по багатьох питаннях працює просто бездоганно, і ми заздалегідь розуміємо, які кроки вони можуть для себе відпрацьовувати", - сказав Данілов.

Він додав, що після того, яку в іранських дронах було виявлено запчастини виробництва західних компаній, виробники БПЛА можуть зіткнутися із дефіцитом цих комплектуючих.

"Коли ми почали збивати іранські дрони, ми звернули увагу на комплектацію певних компаній, які не мали б поставляти ці комплектувальні до Ірану. Як вони там опинилися, зараз з'ясовують багато розвідок. Але після того, як це стало публічно відомо, я не думаю, що компанії, які їх постачали, будуть продовжувати це робити. Тоді з чого будуть складати свої дрони – це велике питання", - зазначив Данілов.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....