Росіяни користуються успіхами й розвивають наступ: У DeepState розповіли, що відбувається на Торецькому напрямку

Співзасновник DeepState Роман Погорілий зазначив, що на Торецькому напрямку ситуація ускладнюється. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України

"Є складне питання, яке породжує безліч додаткових запитань без відповідей. Протягом останніх кількох днів бачили активне обговорення, зокрема в районі Юр'ївки та Нью-Йорка, з бригадами й підрозділами, які там перебувають, зокрема 206-й батальйон ТрО. Бійці почали публічно говорити про те, що там відбувається. За словами бійців 206-го батальйону, командування 41-ї бригади стирає ці підрозділи, стирає людей незрозумілими наказами", - наголосив Погорілий.

За словами співзасновника DeepState, росіяни користуються цією ситуацією. Вони постійно атакують наші позиції, використовуючи велику кількість піхоти та підтягуючи резерви.

"Ворог бачить можливість скористатися успіхами та розвивати їх. Наші бійці роблять усе можливе, стримуючи натиск на своїх плечах і працюючи на межі можливостей. Однак ворог нарощує потенціал, застосовуючи велику кількість обстрілів, працює артилерія, авіація", - пояснив Погорілий.

Співзасновник DeepState також додав, що росіяни обстрілюють Торецьку агломерацію і навколишні населені пункти, знищуючи їх.

"Ситуація ускладнюється, що стає очевидним із публічних обговорень. Ми намагалися привернути увагу до цих подій, але це лише загальний опис без деталей. Сподіваємося на зміни, проте ситуація там ускладнюється і погіршується", - зауважив Погорілий.

"Наша країна вживає всіх можливих заходів": У Білорусі знову намагаються залякати Україну ядерною зброєю

понеділок, 8 липень 2024, 16:22

У Білорусі почали лякати Захід та Україну ядерною зброєю. Там заявляють, що в регіоні зростає “напруженість” через “угруповання НАТО на кордоні”. Про це сказали в Міноборони Білорусі. Там заявляють, що чисельність НАТО на кордоні з Білоруссю начебто ст...

"У якийсь момент": ВМС розказали, що Росія зробила із захопленими в Криму кораблями

понеділок, 8 липень 2024, 15:57

Росіяни розграбували усі українські кораблі, захоплені під час незаконної анексії Криму. Про це повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в інтерв'ю "Суспільне Крим", передають Патріоти України. За його словами, періодично у росіян м...