Росіяни можуть використовувати дрони-розвідники для атак на цивільні об‘єкти, - генерал Павлюк

Командувач угруповання сил та засобів оборони Києва Олександр Павлюк не виключає, що росіяни можуть використовувати свої розвідувальні безпілотники для ураження цивільних об‘єктів на території України, передають Патріоти України.

Зокрема у дописі, він нагадав, що "нещодавно засобами РЕБ на одному з напрямків Силам оборони України вдалося приземлити російський Орлан-10 з двома підвісами касет до ВОГ".

"Відповідно, ворог намагається використовувати свої розвідувальні БПЛА для ураження наземних цілей шляхом скиду осколкових боєприпасів. Не виключено, що цілями для ворога можуть бути цивільні об‘єкти", - зауважив Павлюк.

За його словами, "Сили оборони контролюють цю ситуацію і вживають необхідні заходи для максимального захисту нашого неба від ворожих БПЛА".

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...