Росіяни обстріляли Краматорськ та назвали це "помстою за Макіївку", у ЗСУ відреагували

Міністерство оборони країни агресорки заявило, що терористичний обстріл Краматорська був "помстою за ПТУ в Макіївці", де вдалось ліквідувати багато окупантів. У ЗСУ назвали заяви Росії брехнею. Про це в коментарі "Суспільному" повідомив речник Східного угрупування військ ЗСУ Сергій Череватий, передають Патріоти України.

Терористичне Міноборони заявило, що воно обстріляло два гуртожитки в Краматорську, де нібито перебували воїни ЗСУ. Окупанти похвалились вбивством "600 українських військових". У ЗСУ цю інформацію спростовують.

"Ця інформація настільки ж відповідає дійсності, як так і дані, що вони знищили всі наші HIMARS. Це — інформаційна операція Міністерства оборони РФ у відповідь на успішні дії ЗСУ по ураженню їх великих скупчень особового складу, їх складів, логістики нашими високоточними системами ураження. У них такої можливості немає", — сказав Череватий.

Нагадаємо, російські терористи ввечері, 7 січня, просто на Різдво під час так званого "перемир'я" обстріляли Краматорськ на Донеччині. Там вони пошкодили освітній заклад та житлові будинки.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...