Росіяни обстріляли найбільшу теплову електростанцію України, є жертви

Російська армія 22 серпня обстріляла Запорізьку ТЕС. З'явилася інформація про загиблого та декількох потерпілих. Наразі її перевіряють. Про це повідомив мера Енергодара, де і розташована Запорізька ТЕС, Дмитро Орлов, передають Патріоти України.

За його словами, традиційно у цинічному обстрілі окупанти звинуватили ЗСУ. Але він зауважив, що обставини події викликають великі запитання.

"З Енергодара надходять повідомлення щодо загибелі чоловіка та ще кількох поранених внаслідок обстрілу в районі Запорізької ТЕС... Судячи з наявних на відео від самих окупантів пошкоджень автівки з рівними отворами від куль, машина була обстріляна практично впритул. Вірогідно, з автомату. Чи дійсно є факт загибелі людини, зараз з’ясовуємо", - розповів він.

Він уточнив, що ТЕС обстріляли з міномета. У результаті атаки росіян пошкоджено центральний тепловий пункт у місті. "На відновлення водопостачання знадобиться час. Попередньо, ремонтні роботи триватимуть до ранку", - повідомив міський голова.


Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...