Росіяни "роздувають": Кім спростував два міфи про Миколаїв перед Днем Незалежності (відео)

Миколаїв не збираються закривати на День Незалежності України, у період з 23-24 серпня. Про це заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у своєму відеозверненні, передають Патріоти України.

При цьому він попросив усім бути обережними у зв'язку із погрозами росіян бити по пунктах ухвалення рішень. За словами Кіма, він готує окреме розпорядження, щоб всі по можливості працювали у ці дні дистанційно.

"Ми не проводимо жодних заходів, де буде масове скупчення людей. Прошу від себе не збиратися у великі колективи в ці дні. Використовуйте цей час для відпочинку з розумом", – зазначив глава ОВВА.

Крім того, Кім спростував інформацію про наступ росіян на Миколаїв: "Вся ця справа роздувається для того, щоб усі боялися. Військові не бачать перспектив у швидкому просуванні до міста Миколаєва ворогів. Тому вірте у ЗСУ, вони нас охороняють і бережуть".

Все відчутніше: Удари України по російських НПЗ роблять те, чого не зробили санкції Заходу, - Foreign Affairs

середа, 8 травень 2024, 15:59

Сили України від жовтня 2023 року завдали щонайменше 20 ударів по нафтопереробних заводах на території Росії. Українські посадовці з питань безпеки наголошують – метою цих атак є припинення постачання палива російським військовим і скорочення експортни...

Російська ДРГ намагалася проникнути на Харківщину: У ОСУВ "Хортиця" розкрили подробиці

середа, 8 травень 2024, 15:47

Диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України біля села Пильна Харківської області. Втім, українські захисники вчасно виявили диверсантів, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання ...