Росіяни взяли оперативну паузу в Чорному морі: З чим це пов'язано

Російська окупаційна армія взяла оперативну паузу в Чорному морі після низки українських ударів по кораблях Чорноморського флоту. Про це в ефірі телемарафону сказав речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук, передають Патріоти України.

Ситуацію в морській акваторії він називає стабільною. За словами представника ВМС ЗСУ, окупанти можуть брати оперативну паузу, щоб якось змінити свою тактику, адже вони "реально не розуміють, що далі робити".

"Можливо, зараз вони вирішуватимуть, як взагалі використовувати інші бази, з огляду на те, що Севастополь не є і більше ніколи не буде безпечною базою для росіян. Тому зараз таке затишшя – в Чорному морі наразі один корабель і один в Азовському, носіїв взагалі не спостерігаємо. І навіть у Середземноморському морі лише дві одиниці, а зазвичай вони всім угрупованням перебували", - розповів Дмитро Плетенчук.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...