Сам себе згвалтував: Модератор чеченського Telegram-каналу вибачився за роботу і сів на пляшку. Колеги впевнені, що його викрали

Юнак називає "1ADAT" "брудним каналом", адміністратори якого займалися негідною справою, і стверджує, що вирішив сам покарати себе.
Кадиров вирішив розібратися із противниками? Фото: РБК.

У Мережі з’явилося відео, на якому оголений молодий чоловік називає себе модератором Telegram-каналу «1ADAT», вибачається за це і сідає на пляшку. Ролик доступний в «1ADAT», передають Патріоти України.

Юнак представився 19-річним Салманом Тепсуркаєвим. Він називає «1ADAT» "брудним каналом", адміністратори якого займалися негідною справою, і стверджує, що вирішив сам покарати себе.

“Я передаю естафету всім співробітникам Telegram-каналу «1ADAT», — сказав чоловік перед тим, як сісти на пляшку.

«1ADAT» пояснив, що людина на відео була модератором чату каналу, але не адміністратором, і її зняли з посади «через розбіжності з керівництвом». У повідомленні йдеться про те, що керівництво каналу, "як і всіх розумних людей, у яких є хоч крапля людського, дане відео глибоко засмутило".

Учасники спільноти вважають, що Тепсуркаєва викрали чеченські силовики і піддали приниженням. 5 вересня він перестав виходити на зв’язок, сказавши перед цим, що до нього в квартиру намагаються потрапити люди в чорній формі.

В апараті уповноваженого з прав людини при главі Чечні “Кавказ.Реалії» повідомили, що знають про подію, але потерпілий або його рідні за допомогою не зверталися. При цьому там заявили, що готові зайнятися перевіркою.

Спільнота «1ADAT» виступає з критикою Чеченської влади і називає себе "народним рухом проти кадирівської диктатури" і пропонує допомогу тим, у кого виникли проблеми з владою Рамзана Кадирова.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...